Carwiz rent a car i ELSA nastavljaju partnersku suradnju

bzuzicphotographer/Press/Carwiz rent a car

Drugu godinu za redom, Carwiz rent a car je ponosni sponzor ELSA-e Zagreb.

Podružnica najveće europske neprofitne udruge studenata prava i mladih pravnika, je ovog srpnja ugostila brojne studente iz više od petnaest europskih zemalja u Zadru, na jubilarnoj 20. Ljetnoj školi.

“Ljetna škola će trajati tjedan dana, za vrijeme kojih smo pripremili gostovanja brojnih predavača koji će dijeliti svoja znanja s polaznicima Škole na temu Ljudska prava i globalizacija. Očekujemo konstruktivnu raspravu, a cilj nam je svake godinu rješavati jedan od krucijalnih problema društva i civilizacije, ali i razmjenjivati iskustva te smatramo da smo kroz ovogodišnji program Ljetne škole to i uspjeli“ , rekao je Alen Šukurica, predsjednik Udruge ELSA Zagreb.

“ELSA je udruga s dugom tradicijom i hvalevrijednim programom kojeg smo mi u Carwizu prepoznali te se odlučili potpomognuti mlade, obrazovane i prije svega osobe željne stvaranja iskustva i promicanja znanja. Uvidjeli smo da u segmentima stvaranja iskustva, učenja i napredovanja zapravo imamo mnogo zajedničkog s ovim mladim ljudima“, rekla je Barbara Mrkić, direktorica Carwizovog marketinga.

Ljetna škola traje do 28. srpnja, za vrijeme kojeg će pedeset odabranih studenata i mladih pravnika imati priliku čuti predavanja izv. prof. dr. sc. Đorđe Gardaševića, mag. iur. Anamarije Kovač, izv. prof. dr. sc. Snježane Vasiljević, Kristine Benić Belavić, mag. psih. Marije Juzbašić, izv. prof. dr. sc. Marte Zorko i prof. dr. sc. Iris Goldner Lang. Polaznici su se mogli prijaviti putem unificiranog sustava prijava, a odabrano je pedeset najboljih na temelju motivacijskog pisma, stupnja obrazovanja i opće zainteresiranosti za teme.

Osim pohađanja predavanja i rasprava, sudionici će obilaziti Zadar, grad s bogatom kulturnom baštinom, a organizirana su i večernja druženja.

Komentiraj