Čabraja: “Volio bih da je Hajduk dobio Istru i Goricu”

Autor:

23.09.2023., Split -Poljud- 9.kolo SuperSport HNL-a Hajduk - Lokomotiva. Silvio Cabraja Photo: Ivan ivanovic/PIXSELL

Ivan ivanovic/PIXSELL

Nogometaši Hajduka u subotu su u devetom kolu SuperSport HNL-a na Poljudu pobijedili Lokomotivu 1:0. Jedini pogodak na utakmici zabio je Emir Sahiti.

“Prvih 45 minuta mislim da je utakmica bila u egalu. Hajduk je imao više udaraca, ali nije imao pravu šansu. Izlaskom Mudražije koji se vratio nakon ozljede, a imao je i žuti karton, do gola je Hajduk bio znatno bolji. Na kraju smo mi imali par šansi, Goričan, Kalaica, Tuci. Hajduk je zasluženo pobijedio. Volio bih da je Hajduk dobio Istru i Goricu jer su protiv nas imali više žara i želje za pobjedom”, rekao je trener Lokomotive Silvijo Čabraja nakon susreta.

Istaknuo je da im, u odnosu na posljednju pobjedu u Splitu, nedostaje šest-sedam igrača. “Aliyu, Kulenović, De Haas, Kačavenda, Stojković, Vasilj. Mi smo takva ekipa. Feta Fetai je 2005. godište, Kanižaj je 2003., Smakaj je 2003. To je naša stvarnost. Hajduk je ozbiljna momčad. Da smo zabili danas u 94. minuti, završilo bi 1:1, bila bi tragedija, a Hajduk je bio bolji. Derbi? Sve je moguće”, zaključio je.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.