Brooklyn na duže ostao bez Duranta ali Irving i dalje drži svoj stav: “Ostajem vjeran svojoj odluci”

Brooklyn je na šest do osam tjedana zbog ozljede ligamenata koljena ostao bez Kevina Duranta pa će u tom periodu Netsi u otprilike pola utakmica, sve koje će igrati u svojoj dvorani, biti sa samo jednim članom „velikog trija“. Kyrie Irving se nije cijepio i ne smije igrati utakmice u New Yorku, što znači da će u Brooklynu James Harden pokušati vući Netse do što boljeg omjera. Neće mu biti lako, već prvu utakmicu bez Duranta Brooklyn je izgubio, u ponedjeljak navečer s 114-107 na gostovanju u Clevelandu.

Očekivano, odmah su krenule priče kako postoji mogućnost da će, zbog momčadi, Kyrie Irving promijeniti stav i cijepiti se, kako bi bio na raspolaganju za sve utakmice. Međutim…

„Ostajem vjeran svojoj odluci i ona neće biti promijenjena zbog jednog događaja u NBA životu“, jasan je bio Irving. „Kevin će se oporaviti, Kevin će biti OK a na nama kao momčadi je da se borimo sa trenutnom situacijom“, jasan je bio Irving.

Brooklyn je trenutno na omjeru 27-16, u poretku Istočne konferencije iza Chicaga (27-15) i Miamija (28-16) a ispred Clevelanda (27-18), Milwaukeeja (27-19) i Philadelphije (25-18). Očito je koliko će svaka pobjeda biti važna u borbi za poredak pred doigravanje, pa je i jasno koliko će Durant nedostajati Netsima.

Komentiraj