SDP-ova vesna Škulić u četvrtak je na Facebooku najavila kako bi se i ona kandidirala za predsjedničko mjesto u SDP-u. Nakon objave Zorana Milanovića u ponedjeljak, kako se više neće kandidirati na unutarstranačkim izborima, do sada su se pojavila tri kandidata za njegovog nasljednika – Tonino Picula, Ranko Ostojić i Domagoj Hajduković.

Škulić je u dva mandata bila saborska zastupnica, a bila je i prva saborska zastupnica s invaliditetom. Sada poručuje kako stvari ne idu prema dobrom, te kako udovoljava svim uvjetima.

“Slušam, slušam,čitam, gledam i vidim da ne ide prema dobrom! Počele su svađe, a ja ne volim kada se moje kolege svađaju , nedajbože i vrijeđaju! I to sam odlučila prekinuti!

Udovoljavam svim uvjetima: žensko sam, osoba s invaliditetom, socijalno sam osjetljiva, bila sam zastupnica dva mandata, volontirala u Uredu Predsjednika Republike dvije i pol godine bez kune naknade, borila se i borim za načela socijaldemokracije! Dovoljno sam borbena al ne lupam šakom od stol, znam smiriti situaciju jer sam dobra pregovarač, imam međunarodne kontakte! Volontirala sam za društveno koristan rad godinama! Za vrijeme obnašanja zastupničke dužnosti, zastupnica sam koja je najviše provela na terenu!”, napisala je Škulić na Facebooku, zatraživši od stranačkih kolega i simpatitera njihovo mišljenje o kandidaturi.

Komentiraj