Britney Spears izazvala zabrinutost zbog objava na društvenim mrežama, policija reagirala

Ured šerifa okruga Ventura u Kaliforniji potvrdio je u službenom priopćenju u srijedu 25. siječnja da Britney Spears nije ni u kakvoj opasnosti. Priopćenje je objavljeno nakon što su, po svemu sudeći, brojni obožavatelji izrazili zabrinutost za njezin život, navodeći “sumnjive” aktivnosti na internetu.

Policijski glasnogovornik tim je povodom rekao: “Mogu potvrditi da smo primili pozive u našu dispečersku službu, a mogu i potvrditi da Britney Spears nije ni u kakvom problemu ili bilo kakvoj opasnosti.”

Policajac nije otkrio ukupan broj poziva koje je odjel primio u vezi sa Britney Spears, niti je govorio o bilo kakvim drugim pojedinosti jer, kako je naglasio, to bi onda dovelo u pitanje javno povjerenje građana. “To je privatni moment za stanovnike u našem okrugu. Jednostavno ne otkrivamo takve stvari kao što su provjere nečijeg zdravstvenog stanja. To nema nikakve veze sa zločinom. Mi nikada ne govorimo o bilo kakvim problemima mentalnog zdravlja ili nečem sličnom. Ne mogu potvrditi niti zanijekati da su pripadnici naše službe bili u njezinoj kući, ali možemo reći da Britney Spears nije ni u kakvom problemu ili bilo kakvoj opasnosti.”

Priča je krenula jer je navodno velik broj građana nakon posjeta TikToku zatražio provjeru njezinog zdravlja. U jednom videu jedan je obožavatelj rekao: “Zvao sam jer sam zabrinut za sigurnost stanovnika vašeg okruga. Bilo je sumnjivih aktivnosti na mreži i sada je njezin račun izbrisan.”

Nedavno je Britney Spears ponovno deaktivirala svoj službeni Instagram profil kao što je to učinila u više navrata do sada. Početkom prošlog mjeseca je privremeno izbrisala svoj račun nakon što je objavila emotivnu posvetu svojim sinovima Jaydenu Jamesu i Seanu Prestonu. Prije svog posljednjeg odlaska s Instagrama, Britney Spears je navodno objavila poduži natpis u kojem je rekla da je “Sranje biti ja” i, “Dati sve nekome koga volim samo mi daje bodež u srce!!!”. U prosincu je pak njezin suprug Sam Asghari demantirao glasine da je kontrolirao njezine društvene medije.

Ubrzo se nakon ovog bizarnog incidenta javila i Britney osobno i poručila svojim obožavateljima da su ‘stvarno otišli predaleko’. “Kao što već svi znaju policija je pozvana u moj dom na temelju nekih šaljivih telefonskih poziva. Volim i obožavam svoje obožavatelje, ali ovaj put su stvari otišle malo predaleko i moja je privatnost bila ugrožena. Policija nikada nije ušla u moj dom, a kada su došli do mojih vrata brzo su shvatili da nema nikakvih problema i odmah su otišli”, napisala je Britney u priopćenju za javnost.

Britney Speras izjavila je i da ju je ovaj incident prikazao u lošem svjetlu te se nada da će njezini obožavatelji od sada moći poštivati ​​njezinu privatnost. “Osjećala sam se kao da sam napadnuta i maltretirana nakon što je incident dospio u vijesti i da su me mediji ponovno prikazali u lošem svjetlu. Tijekom ovog razdoblja mog života iskreno se nadam da će javnost i moji obožavatelji do kojih mi je toliko stalo moći poštovati moju privatnost u budućnosti.“

 

 

Komentiraj