BREKALO: “U svakoj utakmici se mora ići maksimalno i respektirati protivnika”

Hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj izjavio je u srijedu, uoči treninga na Rujevici, kako visoka pobjeda nad Slovačkom ne bi trebala biti mjerilo za subotnji ogled.

Branič Ausburga nije nastupao u Trnavi, te naglašava kako će takvu utakmici biti teško ponoviti. Ipak, poručuje da će dati sve od sebe i ciljati na pobjedu.

“Neću sto puta probijati stranu kao Šime, to je njegov posao i u tome je najbolji. Moj zadatak je pokriti obrambeni dio i spriječiti moguće napade Slovačke”, rekao je Jedvaj i dodao da je na raspolaganju izborniku, na koju god poziciju ga stavio. “Važno mi je da igram u kontinuitetu kao stoper u sredini, što mi najbolje leži”, rekao je Jedvaj.

Subotnju utakmicu najavio je i Josip Brekalo. Također smatra da će ovaj susret biti različit od onoga u Trnavi. “Oni su sigurno ešto naučili iz svojih pogrešaka i bolje će se pripremiti, a ovo im je i zadnja šansa za kvalificiranje. U svakom slučaju mi smo favoriti i sigurno bolja ekipa, a to smo pokazali u prvoj utakmici”, rekao je novinarima veznjak Wolfsburga.

I on je spreman odigrati na bilo kojoj poziciji. “Svi igrači moraju biti spremni igrati na bilo kojoj poziciji, što se od njih traži u tom trenutku. No, nadam se da ću igrati na svojoj poziciji i da ćemo svi skupa to najbolje odraditi. U svakoj utakmici se mora ići maksimalno, respektirati protivnika, raditi ono što najbolje radiš i neće biti problema”, zaključio je.

Komentiraj