Branko Bačić baš ne može vjerovati da bi rektor Boras išao preko reda i preko veze

Autor:

Sanjin Strukic/PIXSELL, Tomislav Miletic/PIXSELL

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić u srijedu je komentirao je situaciju s rektorom zagrebačkog Sveučilišta Damirom Borasom.

Saborski zastupnici u srijedu će primiti i drugu dozu cjepiva, a baš kao ministri – druga doza dolazi bez televizijskih kamera. “Ovo je utvrđeno prije nego što je nastao ovaj događaj sa zagrebačkim rektorom. To nema nikakve veze”, rekao je Bačić za N1 o ‘inkognito’ cijepljenju.

Komentirajući činjenicu da je rektor Damir Boras primio cjepivo preko reda, Bačić kaže da ‘ne može vjerovati da bi rektor išao preko reda i preko veze’. “Ne znam kako je do toga došlo pa ne mogu ocjenjivati, ali načelno sam protiv da se preko veze pokušavamo izboriti za nešto što nam možda ne pripada”, rekao je Bačić.

Podsjetimo, rektor Sveučilišta u Zagrebu Damir Boras 25. siječnja cijepio se protiv covida-19. Pročelnik Klinike za stomatologiju Željko Verzak kazao je medijima da se rektor sa suprugom našao na stomatološkim konzultacijama u trenutku kada se cijeli odjel cijepio. Nakon procjepljivanja zdravstvenih djelatnika ostale su tri prorijeđene doze koje bi se inače morale baciti. Pa, po dobrom starom hrvatskom običaju ‘da se ne baci’ – cjepivo je otišlo rektoru i njegovoj supruzi.

‘Ostale tri doze viška’: Pročelnik KBC-a priznao da je pogriješio što je Borasu ponudio cjepivo

Cijepljenje Borasa preko reda: Ministar Vili Beroš zatražio očitovanje s Rebra

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.