Brad Pitt priznao Anthonyju Hopkinsu alkoholizam i bezosjećajnost

Brad Pitt razgovarao je sa Anthonyjem Hopkinsom za magazin Interview i otvoreno progovorio o svojim prošlim borbama, a to su borba protiv alkoholizma i suočavanje sa prigušenim emocijama.

“Shvaćam … da cijenim te zablude jer su dovele do neke mudrosti  koja je dovela do nečeg drugog. Ne možete jedno bez drugog”, rekao je Pitt. Kaže da je pio “da pobjegne” te je prije nekoliko godina otišao na liječenje kod Anonimnih Alkoholičara, u vrijeme razvoda od Angeline Jolie 2016. godine.

Pitt je iskreno progovorio i o svojim osjećajima ili nedostatku tih osjećaja. “Ja sam prilično poznat kao osoba koja ne plače”, objasnio je. “Nisam plakao otprilike 20 godina, a sada se u ovoj posljednjoj fazi nalazim mnogo više ganut i dirnut – dirnut od moje djece, dirnut od prijatelja, dirnut vijestima”.

“Ja sam čovjek. Mi smo ljudi, želimo svrhu, želimo smisao u svojim životima. Ali da biste to postigli, ključne su dvije stvari: ostati kreativan i biti s ljudima koje volite”, dodao je Pitt.

Što se tiče kreativnosti, Pittovo će se ime vjerojatno pojaviti više puta u razgovorima oko godišnjih filmskih nagrada. Glumio je nasuprot Leonardu DiCapriju kao kaskader Cliff Both u filmu „Bilo jednom u Hollywoodu“  Quentina Tarantina, a glumio je i astronauta Roya McBridea filmu „Ad Astra“, u režiji Jamesa Greya.

Komentiraj