Film & glazba
Decoration icon

Brad Pitt

Brad Pitt i Ines de Ramon obilježavaju godišnjicu veze, još je nije upoznao s djecom

Autor:

Actor Brad Pitt sits in the stands on Centre Court for the final of the men's singles between Spain's Carlos Alcaraz and Serbia's Novak Djokovic on day fourteen of the Wimbledon tennis championships in London, Sunday, July 16, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Veza Brada Pitta i Ines de Ramon „jača je no ikada“ izjavio je izvor blizak magazinu Us Weekly u povodu prve godišnjice koju će ovaj par uskoro proslaviti. 59-godišnji Pitt i 30-godišnja dizajnerica nakita Ines de Ramon, navodi isti izvor, provode svaki slobodan trenutak zajedno a ona je postala bliska i sa glumčevim unutrašnjim krugom prijatelja. Usprkos tome, Brad Pitt svoju djevojku nije upoznao sa svojom djecom.

„Brad je još uvijek nije upoznao sa svojom djecom. Nije da ne voli Ines već želi biti siguran da je veza doista ozbiljna prije no što napravi taj ogroman korak“, dodao je isti izvor. Brad Pitt ima šestero djece iz braka sa Angelinom Jolie, a to su Maddox (21), Pax (19), Zahara (18), Shiloh (17) te blizanci Vivienne i Knox (14). Par se razišao 2016. godine a tri godine kasnije su se službeno razveli.

„On je tijekom godina izlazio s nekoliko žena ali ni jednu nije upoznao sa svojom djecom“, nastavio je isti izvor dodajući kako je slavni glumac sretan sa sadašnjom ljubavnom situacijom i ne želi ništa forsirati već želi da se sve dogodi prirodnim putem.

Pitt se počeo povezivati s Ines de Ramon u studenom 2022. godine kada su viđeni zajedno na koncertu Bona. Nekoliko mjeseci kasnije i službeno je potvrđeno da su u vezi te da uživaju provodeći vrijeme zajedno. Ines de Ramon se u rujnu prošle godine razišla s Paulom Wesleyem nakon tri godine braka a pet mjeseci kasnije podnijeli su zahtjev za razvodom.

„Brad Pitt bio joj je snažna podrška u vrijeme razvoda jer je znao kako to teško zna biti. Iako Brad zna da je Ines neovisna osoba i da se zna nositi s problemima, dao joj je do znanja da mu se može povjeriti oko bilo koje stvari“, kazao je izvor magazinu Us Weekly. Zauzvrat, Ines de Ramon dala je podršku Bradu Pittu u njegovom sukobu s bivšom suprugom oko njihove franuske vinarije Château Miraval. Prošle godine, Pitt je optužio Angelinu Jolie da je protizakonito prodala svoju polovicu vinarije a cijela situacija je na sudu.

„Poznato je da se Pitt nosi s mnogo pravnih problema ali Ines de Ramon i dalje gaji jake osjećaje prema njemu. To je samo ojačalo njihovu vezu jer su oboje vrlo otvoreni i iskreni kada razgovaraju o svojim životima“, dodao je drugi izbor za isti magazin.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.