Bor Dobrin

Braća Sinković i Volvo veslaju u nove pobjede

Volvo centar Zagreb ponosni je novi sponzor i partner proslavljenih hrvatskih olimpijaca braće Martina i Valenta Sinkovića.

“Sve što u Volvu radimo, radimo kako bismo ljudski život učinili lakšim i jednostavnijim. U tom procesu iznimni pojedinci za nas predstavljaju neiscrpnu inspiraciju. Braću Sinković smo u njihovoj predanosti, jednostavnosti i iznimnoj uspješnosti svakako prepoznali kao takve. Zadovoljstvo mi je što smo imali mogućnost iskazati potporu našim olimpijcima te im na ovaj način izraziti zahvalnost za sve što su postigli“, rekao je Ivan Arapović, voditelj Volvo centra Zagreb.

Volvo XC40, prvi kompaktni SUV s naslovom Europskog automobila godine, bit će vjerni suputnik braći Sinković na njihovom putovanju do novih uspjeha. Suradnju i sinergiju ovog dvojca možete pratiti na njihovim društvenim mrežama.

“Zbog prirode našeg posla puno putujemo te u automobilu provodimo dosta vremena. Zato nam je bitno da automobil u kojem putujemo bude siguran i udoban. Volvo XC40 nadmašio je naša očekivanja te zaista možemo reći da uživamo u vožnji“, izjavila su braća Sinković.

Komentiraj