Black friday za zdravlje: U Medikolu i Mediviji popust na preglede i pretrage

I u Poliklinici Medikol i Medivia Centru obilježavaju Black Friday darujući popust od 30 posto na svoje najtraženije usluge i dijagnostičke pretrage. Ova prigodna akcija traje od 26. studenoga do 4. prosinca što znači da će svi koji tijekom tog razdoblja uplate neku od usluga po nižoj cijeni, bez obzira na način plaćanja, potreban pregled, tretman, savjetovanje ili pretragu moći obaviti do kraja godine, ili do kraja prosinca početi s tretmanom.

Tako je sada u Poliklinici Medikol u Zagrebu, Splitu i Čakovcu cijena magnetske rezonancije kralježnice na uređaju MR 3Tesla po segmentu kralježnice 1.400 kuna, kompletan ginekološki pregled stoji 525 kuna, pregled  specijaliste kardiologa s EKG-om 280 kuna što je, s obzirom na važnost prevencije, “dobra prilika”.  Opći specijalistički pregled interniste umjesto 350 sada je 245 kuna.

U Medivia centru u Zagrebu i Čakovcu neinvazivni tretmani oblikovanja tijela Zerona laserom kojim se  postižu značajni rezultati u samo dva tjedna primjene 30 posto su jeftiniji s tim da se taj popust ostvaruje na sveukupan broj ugovorenih tretmana. Paket od pet tretmana limfne drenaže (aparativna presoterapija) također je na popustu, kao i  Vacusport i Body Wrapping (thermo ogrtač) paketi tretmana.

Različiti programi mršavljenja nude se po cijeni  40 posto nižoj od uobičajene, već od 1.687,50 kuna . Programi uključuju nadzor liječnika opće medicine, individualiziranu dijetoterapiju, kondicijske i treninge uz stručne kineziologe i neinvazivnu aparativnu i manualnu terapiju oblikovanja tijela čime se smanjuju centimetri s kritičnih mjesta i pospješuje gubitak kilograma. I jeftinija nutricionistička savjetovanja su u ovoj Black Friday prigodnoj ponudi kao i  Lunula laser za liječenje gljivičnog oboljenja noktiju.

 

 

Komentiraj