Bivša supruga tuži Jeremyja Rennera jer joj je prijetio smrću

Glumac Jeremy Renner bio je u braku sa Sonni Pacheco samo 10 mjeseci, razveli su se u studenom 2014. godine zbog „nepomirljivih razlika“. Sada Sonni Pacheco tuži Rennera i tvrdi da joj je prijetio smrću.

U tužbi koju je objavio portal TMZ, Sonni Pacheco navodi kako je u studenom prošle godine Renner proveo noć u klubu, te je pod utjecajem kokaina i alkohola navodno rekao nekome kako je više „ne može podnijeti“ te da „želi da nestane“. Također navodi kako je dadilja čula kada je Renner rekao kako će otići u njezin stan i ubiti je, a zatim i sebe, jer „bolje je da Ava nema roditelje no da ima Sonni za majku“.  Inače, Sonni Pacheco traži samostalno skrbništvo nad njihovom šestogodišnjom kćerkom Avom.

U tužbi se opisuje i slučaj kada je Renner, navodno, stavio cijev pištolja u vlastita usta prijeteći da će se ubiti a zatim je ispalio metak u strop dok je Ava spavala u svojoj sobi.  Sonni Pacheco optužuje Rennera za verbalno i emotivno nasilništvo, te tvrdi da je znao biti pod utjecajem droge u vrijeme kada je Ava boravila kod njega.

Brak Sonni Pacheco i Jeremyja Rennera od početka je bio obilježen svađama, a svojedobno je portal The Wrap objavio tvrdnje bliskog Rennerovog prijatelja koji je živio s njima i koji je rekao kako je Sonni Pacheco, koja je Kanađanka, otvoreno izjavila da je ušla u brak samo kako bi dobila zelenu kartu.

Sve ovo događa se ususret sudske rasprave koja je zakazana za 7. studenoga, gdje će se raspravljati o tome tko će dobiti skrbništvo nad djetetom. Predstavnik Jeremyja Rennera u službenoj izjavi rekao je „briga za njegovu kćerku Avu uvijek bio i ostao prioritet za Jeremyja“.

Komentiraj