BIRAJU ČITATELJI NACIONALA Koja je najseksepilnija Hrvatica?

Autor:

Objavljujemo fotografije djevojaka koje su u finalu izbora ‘Najseksi Hrvatica by Štajdi’.

U tijeku je veliko finale najuzbudljivijeg medijskog izbora godine. Riječ je o tradiciocionalnom natjecanju Najseksi Hrvatica by Štajdi u kojemu se iz godine u godinu lijepe, javnosti nepoznate djevojke natječu za titulu koja je dosad promijenila karijere i živote djevojaka poput manekenke Maline Grahek, manekenke i voditeljice Nikoline Miletić Minovske, manekenke Petre Frković, glumice Ornele Vištice, modela i pjevačice Mije Jurilj, manekenke i humanitarke Melite Fabečić Onyshenko, studentice Laure Pende i modela Iris Volf. Sve one okitile su se titulom Najseksi Hrvatice.

OVE GODINE DJEVOJKE su fotografu Borisu Štajduharu, koji je nositelj izbora, pozirale u ekskluzivnom Waterman Svpetrvs resortu i hotelu Osam u Supetru na otoku Braču. Snimanje je održano u amfitetaru u sklopu resorta, a deset ljepotica za tu je priliku izgledom otputovalo u pedesete i šezdesete godine prošlog stoljeća te se, zahvaljujućim spretnim rukama Ivana Klaića iz frizerskog studija Perman te vizažistice svjetskog glasa Lise Jericevich, transformiralo u pin up ljepotice. U seksi hlačicama visokog struka, s mornarskim kapcama, maramama u kosi i u trenutačno najmodernijim cvjetnim retro sandalama s potpsiom modnog dvojca ELFS, strpljivo su pozirale na temperaturi koja se penjala do 30 stupnjeva.

Osim glasova čitatelja, najseksi Hrvaticu svake godine bira i stručni žiri. Osim Borisa Štajduhara, žiri čine guru luksuza Monty Shadow, talijanska glumica i luxury blogerica Audrey Tritto, koju na Instagramu prati više od 400.000 ljudi, estetski kirurg dr. Zoran Žgaljardić te vlasnik Waterman Svpetrvs resorta Marijan Dužić.

Oni će, također, na uvid dobiti sve fotografije, a moći će odabrati samo jednu. Zbrojem glasova dobit ćemo novu Najseksi Hrvaticu.

 

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)