Bebeku sraz Hajduka i Osijeka, Strukanu polufinale kupa, a Gabrilo pomilovan

Određene su službene osobe za 29. kolo HT Prve lige i prvi dvoboj polufinala Hrvatskog nogometnog kupa. U njemu će u srijedu od 18 sati na Aldo Drosini u Puli snage odmjeriti regionalni suparnici Istra 1961 i Rijeka, a utakmicu će suditi Duje Strukan iz Splita.

Derbi sljedećeg kola je na rasporedu u petak od 20:30 na Poljudu gdje Hajduk dočekuje Osijeka, a glavni sudac dvoboja je Ivan Bebek iz Rijeke. Istog dana od 16 sati kolo će otvoriti Varaždin i Šibenik te Zdenko Lovrić iz Đakova, a u petak od 18:05 je na rasporedu i susret Gorice i Slaven Belupa koji će voditi Marin Vidulin iz Kanfanara.

Subota od 19:05 je rezervirana za utakmicu Rijeke i Lokomotive za koju je kao glavni sudac delegiran Duje Strukan iz Splita dok će kolo u nedjelju od 19:05 u Maksimiru zaključiti Dinamo i Istra 1961 te Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline.

U tom dvoboju će povratak u VAR sobu zabilježiti Goran Gabrilo iz Splita koji zbog pogreške na srazu Rijeke i Šibenika kada je krivo zaključio tko je strijelac zgoditaka za domaće nije bio angažiran više od dva mjeseca. Predsjednik Rijeke Damir Mišković je tad zagrmio da Gabrilo više ne zaslužuje biti VAR sudac, a uskoro je došlo i do raspuštanja sudačke komisije.

Službene osobe za 29. kolo HT Prve lige:

Službene osobe za polufinale kupa Istra 1961 – Rijeka:

Komentiraj