Dalibor Urukalovic/PIXSELL

BANDIĆ “Da sam žensko bio bih najbolje žensko”

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u srijedu je po školama dijelio udžbenike, a poslije sjeo u đačke klupe i vovinarima odgovarao na pitanja o aferi Štandovi za koje mu suđenje počinje 6. rujna, javlja televizija N1.

Novinari su zagrebačkog gradonačelnika pitali kako komentira optužbe incijative “Narod odlučuje da je sabotirao njihovu akciju prikupljanja potpisa preskupim štandovima i s premalo lokacija, a on je odgovorio…

“Je li vi znate da Bandić svima da? Ja da sam žensko bio bih najbolje žensko, a ja sam jedan mali muškarac. Ali ja svima dam. Je li vi vjerujete da ja njima nisam dao? Ja sam njima dao i više nego što su tražili, ali svoju dezorganiziranost, svoju nesposobnost da se organiziraju, neuspjeh žele prevaliti na gradonačelnika. Ali nije to ništa slučajno. Ali ja sam najbolja dama. Pikova dama”, rekao je Bandić.

“Nemojte im vjerovat, bili su kod mene, sve smo im dali što je trebalo, nisu uspjeli”, dodao je.

Podsjetimo, suđenje zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću u “aferi štandovi” počet će na Županijskom sudu 6. rujna, a tijekom suđenja bi trebalo biti ispitati 40-ak svjedoka, odlučeno je na pripremnom ročištu održanom u utorak.

Bandić je u “aferi štandovi” optužen da je sa svojim suradnikom Ivicom Lovrićem i voditeljicom Tržnica Zagreb Zdenkom Palac udruzi U ime obitelji priskrbio nezakonitu korist od najmanje 308 tisuća kuna, ustupajući im bez naknade štandove na kojima su prikupljali potpise za referendum.

Optužnica protiv Bandića u “aferi štandovi” potvrđena je nakon niza odgoda još prošlog srpnja, dvije i pol godine od podizanja, a pripremno ročište više je puta do sada odgađano.

Komentiraj