Avion Ryanaira na letu za Kanare preusmjeren u Portugal, nećete vjerovati zbog čega…

Autor:

Photo: Pixabay

Zrakoplov aviokompanije Ryanair, koji je u petak poletio iz Londona prema kanarskom otoku Lanzarote, morao je sletjeti u Portugalu nakon što se potuklo sedmero putnika, izvijestile su novine Daily Mail.

Neimenovani svjedok rekao je da su svi Britanci, a izvor iz portugalske policije izjavio je da je jedna osoba uhićena.

Lokalne novine La Voz de Lanzarote, pozivajući se na izjavu svjedoka, navele su da je “skupina muškaraca pila i maltretirala neke putnice”.

Avion je poletio iz zračne luke Luton u 8.15 sati ujutro te je trebao sletjeti u 12.15 sati na Lanzarote, španjolski otok na sjeverozapadu Afrike. No preusmjeren je u zračnu luku Faro, na jugu Portugala, gdje je sletio u 10.50 sati.

Daily Mail je na svojoj internetskoj stranici objavio video na kojem se vidi kako četvorica policajaca u uniformama uz prisilu izvode van muškarca koji se opire. Neki putnici su snimali događaj, a neki govorili “doviđenja”.

Prisilna slijetanja

Prošli mjesec su još tri zrakoplova iz Ujedinjenog Kraljevstva prisilno sletjela u Faro.

Zrakoplov iz zračne luke London Stansted na putu prema Lisabonu bio je preusmjeren zbog tehničkog problema 20. prosinca. Osam dana ranije je također zbog tehničkog problema bio ondje preusmjeren i avion koji je poletio iz Manchestera prema kanarskom otoku Tenerife. Daily Mail nije naveo o kakvom se točno problemu radilo, ali avioni su normalno sletjeli u Faro.

Prije toga je i zrakoplov na letu iz London Stansteda prema Maroku sletio u Faru jer je pilotu pozlilo. Avion je također normalno sletio na aerodrom, a putnici su premješteni na novi let prema Maroku.

Prosinac i siječanj su mjeseci kada brojni turisti iz Britanije tijekom zimskih blagdana putuju na sunčana odredišta poput Kanarskih otoka i Maroka.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
Almstrella

prije 6 mjeseci

))) Vruće djevojke čekaju vas na - - - - - Top25.fun