AUDIO Čilić: Baš mi je drago što sam slavio u tri seta

epa

Iskreno očekivao sam puno teže uvjete jer u vrijeme kad sam se zagrijavao oko jedan popodne bilo je oko 40 stupnjeva. Ipak kad smo izašli na teren temperatura je drastično pala, rekao je Marin Čilić opisujući uvjete prije meča s Amerikancem Ryanom Harrisonom kojeg je dobio sa 7:6 (4), 6:3, 7:6 (4), javlja HRT (AUDIO).

 

Uspio sam kontrolirati igru od samog početka meča s dobrim servisima. Očekivao sam da bi on mogao igrati jako dobro, ali nisam očekivao da bi mogao igrati tako dobro kao danas. Servirao je fenomenalno i to ga je držalo u meču. Morao sam biti jako koncentriran i sa svakim poenom graditi igru. Evo na kraju baš mi je drago što sam dobio u tri seta, rekao je Čilić.

Sljedeći Čilićev protivnik na Australian Openu bit će Španjolac Pablo Carreno Busta, koji je sa 7:6 (4), 4:6, 7:5, 7:5 bio bolji od Gillesa Mullera iz Luksemburga.

Mene u osmini finala čeka Carreno Busta. Igrač s kojim sam se susreo jedanput. Jako dobar igrač koji nema velike udarce, nema brz servis, ali je konstantan. Tako da se moram dobro pripremiti. Tražim od sebe da budem na ovoj mentalnoj razini, da budem maksimalno koncentriran i motiviran za taj meč, zaključio je Čilić.

Komentiraj