KRGT-1

Arch KRGT-1: Zvijer na dva kotača iz radionice Keanu Reevesa

Keanu Reeves nije samo izvrstan glumac kojeg smo gledali u velikim američkim blockbusterima kao što su „Matrix“, „John Wick“, „Brzina“ ili „Đavolji odvjetnik“, već je i uspješan konstruktor motocikala.

Kompanija koju u suvlasništvu vodi s partnerom Gardom Hollingerom, proizvodi snažne američke motore koji se teško mogu svrstati u neku od kategorija. S početnom cijenom od 78.000 $ možete očekivati ručno izrađenu mašinu iz snova koja polako postaje simbol elegantnog dizajna i nevjerojatne snage i držanja ceste.

Iako na prvi pogleda smještaj kompanije u blizini međunarodne zračne luke u Los Angelesu, ne povezuje slavnog glumca s holivudskim statusom koji uživa, on tvrdi da su motori njemu ipak na prvom mjestu. Reeves uživa u vožnji motorima od 22. godine i gotovo uvijek dva primjerka vozi sa sobom na snimanje.

KRGT-1 je zvijer na cesti koju pogoni V-Twin motor, zapremine 2032 kubika, a proizvodi 122 KS koji taj 244 kg težak stroj mogu ubrzati do 210 km/h. Iz radionice se hvale kako više od 200 njegovih elemenata izrađuju upravo oni, pritom posebno provjeravajući njihovu kvalitetu i izdržljivost.

Posebnu zanimljivost čini i mogućnost personalizacije svakog motocikla prema željama kupca.

Komentiraj