Antonio Ježina više nije golman Osijeka

Antonio Ježina je završio svoju epizodu u Gradskom vrtu. Iskusni 32-godišnji vratar je s NK Osijekom dogovorio sporazumni raskid ugovora pa tako Bijelo-plave napušta nakon 14 mjeseci u kojima je zabilježio samo dva nastupa.

“Vratar koji je ponikao u Zadru cijelu prošlu sezonu bio je pričuva Ivici Ivušiću, a povratkom Marka Malenice postao je treća opcija u rosteru Bijelo-plavih. Ježina je u dresu Osijeka upisao dva nastupa, oba u Kupu, protiv Crikvenice i Kurilovca. Budući da je riječ o iskusnom vrataru koji iza sebe ima odlične epizode u Istri 1961, Dinamu, Antwerpenu i Slaven Belupu, odnosno da je upisao i jedan nastup za reprezentaciju, a koji zasigurno pred sobom ima još nekoliko kvalitetnih sezona, ugovor je sporazumno raskinut. Antoniju želimo puno sreće u nastavku karijere.”, navodi se na službenim stranicama Osijeka.

Ježini je ugovor s Bijelo-plavima trajao do ljeta 2022. godine. U Hrvatskoj je do sada osim u Osijeku igrao i za Slaven Belupo, Zadar, Istru 1961 i Dinamo dok je u inozemstvu tri sezone bio član belgijskog Antwerpa. Za vrijeme mandata Igora Štimca na klupi Vatrenih upisao je jedan nastup za reprezentaciju. U pitanju je bio prijateljski susret na gostovanju u Južnoj Koreji.

Komentiraj