Andie MacDowell sretna sa sjedinama, menadžeri je uvjeravali da to nije dobro

Jedan od najzapaženijih trenutaka ovogodišnjeg filmskog festivala u Cannesu bilo je pojavljivanje 63-godišnje glumice Andie MacDowell na njegovom otvorenju odnosno na premijeri filma „Annette“. Ona se tada pojavila sa djelomično sijedom kosom a u intervjuu za magazin Vogue objasnila je zašto je odlučila pojaviti se u prirodnoj verziji.

„Na početku izolacije moja je kosa počela rasti i svaki puta kada bi me klinci vidjeli rekli bi mi kako izgledam opako sa sjedinama“, rekla je Andie MacDowell koja je tada zaključila da je vrijeme za transformaciju o kojoj je već neko vrijeme razmišljala. „Osjećala sam da to odgovara mojoj osobnosti, odgovara onome što jesam“, te je odlučila prihvatiti prirodnu boju svoje kose.

No, tada je dobila ponude za neke uloge te se postavilo pitanje treba li zadržati sijede ili bi, zbog tih uloga, trebala bojati kosu. „Moji menadžeri su mi rekli ‘Nije vrijeme za sijedu kosu’ a ja sam im odgovorila ‘Mislim da niste u pravu, bit ću moćnija ako prihvatim svoj sadašnji trenutak’. Sada je vrijeme jer ću za dvije godine imati 65 godina. Ako to ne napravim sada, neću imati prilike pokazati da sam posijedila. Uvijek sam željela posijediti“.

Zvijezda filma „Beskonačni dan“ je sada oduševljena sa svojom prirodnom bojom kose iako je u počecima i sama smatrala da je to pogrešno. Razlozi za to temeljili su se na strahu da će šokirati ljude pa je počela razmišljati kako bi mogla nositi periku kako bi zadovoljila ljude. „Kada sam se pojavila sa sijedom kosom shvatila sam da je dobro što sam slušala svoje instinkte jer se nikada nisam osjećala moćnije. Osjećam se iskrenije. Osjećam da ne glumim, osjećam se ugodno, osjećam da mi ovakva kosa odgovara“, zaključila je Andie MacDowell.

Komentiraj