Zeljko Lukunic/PIXSELL

Ana Komparić-Devčić: Nitko od SDP-ovih zastupnika nije kontaktirao Ines Strenja-Linić

SDP-ova zastupnica Ana Komparić-Devčić izjavila je u nedjelju kako nitko od izabranih SDP-ovih zastupnika nakon izbora nije kontaktirao s Mostovom zastupnicom izabranom u VIII., riječkoj izbornoj jedinici Ines Strenja-Linić te ju je pozvala da kaže tko ju je zvao i što joj je nudio.

 Mostov glasnogovornik Nikola Grmoja i sama Strenja-Linić ustvrdili su kako je SDP putem posrednika Mostovoj zastupnici ponudio mjesto u izvršnoj vlasti ako podupre SDP u namjeri da sastavi novu vladu.
 “Razgovarala sam sa svim mojim kolegama koji su izabrani zastupnici i nitko od nas nije osobno kontaktirao kolegicu Strenja-Linić. S Mostom pregovaramo kao s cjelinom i još jedno ih pozivamo, kao što ih je već pozvao premijer Milanović, da preuzmu odgovornost za formiranje Vlade i Sabora”, kazala je Hini SDP-ova zastupnica iz Rijeke Komparić-Devčić.
 Na pitanje je li Mostovu zastupnicu netko kontaktirao putem posrednika, Komparić Devčić je odgovorila kako osobno ne zna niti može znati je li netko s nekim razgovarao te još jednom naglasila kako Mostovu zastupnicu Strenja-Linić osobno nije kontaktirao nitko od SDP-ovih izabranih zastupnika.
  “Pozivamo je da kaže tko ju je točno zvao i što joj je točno nudio”, rekla je Komparić-Devčić.

 

Komentiraj