AGAPE Goran Bogdan u filmu poznatog redatelja Branka Schmidta

Agape

Jedan od najtraženijih hrvatskih glumaca, Goran Bogdan, koji u posljednje vrijeme briljira na inozemnom tržištu, teško je pretučen u filmu ‘Agape’.

Mladog glumca je u Americi proslavila uloga u trećoj sezoni američkog TV serijala ‘Fargo’, koja je nastala po kultnom filmu braće Coen te je imao ulogu u mini serijalu ‘Posljednje pantere’ uz Samanthu Morton i Johna Hurta.

Danas se “oglasio” i filmski redatelj, Branko Schmidt, koji je objasnio da je “objavljena fotografija iz njegovog najnovijeg filma ‘Agape'”, koji u produkciji Telefilma i distribuciji Blitza stiže u hrvatska kina 30. studenog.

Najiščekivaniji film godine progovara o intrigantnoj temi. Jesmo li mi kao društvo skloni bez valjanih dokaza etiketirati, ekskomunicirati ljude drugačije od nas ili postupamo pravedno? Film postavlja i pitanje koji je problem u svećeniku koji ima pomalo čudne sklonosti…

U ostalim ulogama pojavljuje se Daria Lorenci Flatz, Dražen Šivak, Pavle Čemerikić, Denis Murić, Nela Kocsis, Emir Hadžihafizbegović, Alan Katić, Robert Ugrina i Iva Gulin.

Film na svojstven način zaokružuje svojevrsnu Schmidtovu trilogiju (‘Metastaze’ i ‘Ljudožder vegetarijanac’) zasigurno će zaintrigirati hrvatsku publiku.

Komentiraj