Adamu Driveru se povraća kad se vidi na filmskom platnu

Adam Driver pridruživo se glumačkoj ekipi franšize „Ratovi zvijezda“ 2015. godine i to ulogom Kylo Rena u nastavku „Sila se budi“. Kao Kylo Rena gledat ćemo ga u hrvatskim kinima od 19. prosinca u filmu „Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera“. No, čini se da Adam Driver neće gledati taj film jer mrzi gledati samog sebe na filmskom platnu.

U intervjuu za magazin The New Yorker, Adam Driver  izjavio je kako je obećao samom sebi kako neće gledati filmove u kojima glumi, a sve je počelo 2013. godine kada je glumio u filmu „U glavi Llewyna Davisa“ braće Coen. Iako se pojavio samo u jednoj sceni, rekao je „Mrzio sam se zbog te uloge“.

Kada je došao na premijeru filma „Ratovi zvijezda: Sila se budi“,  nije bio sretan ali joj je morao prisustvovati, bila je to obaveza iz ugovora. „Sjećam se scene u kojoj sam trebao ubiti Hana Soloa, ljudi su počeli hiperventilirati kada se pojavio naslov filma, a ja sam mislio da ću se ispovraćati“, objasnio je Driver.

Prije novog filma iz franšize „Ratovi zvijezda“, u američkim kinima će se naći još dva filma s Adamom Driverom u glavnoj ulozi, a to su „Marriage Story“ i „The Report“.

Komentiraj