Mario Draušnik, facebook.com

FOTO: ‘Abeceda ljepote – Festival kozmetike’ donosi brojne edukacije i radionice

Više od šezdeset izlagača i 150 brendova, najnoviji trendovi u svijetu estetike, medicinske kozmetologije i estetske kirurgije, najpoznatija imena iz svijeta ljepote, stručne edukacije, modne revije, natjecanja u šminkanju, bogat zabavni program bit će predstavljeni na najvećem beauty sajmu u Hrvatskoj, drugoj po redu ‘Abecedi ljepote – Festivalu kozmetike’ koja će se održati 1. i 2. prosinca u Plaza Event Centru u Zagrebu.

“Prepoznali smo ljepotu kao “industriju budućnosti” i u želji da približimo najnovije trendove iz svijeta ljepote i zdravlja, na jednom mjestu okupljamo brendove koji predstavljaju abecedu ljepote. U business dijelu sajma profesionalce očekuje niz predavanja i radionica uz mogućnost stjecanja certifikata. Elvir Bajrić, jedan od najpopularnijih frizera današnjice održat će seminar za frizere, a kozmetičare očekuje zanimljiva radionica ‘Novo doba estetske medicine’. Dolaze nam i poznati stručnjaci poput liječnika Mira Kinčla iz poliklinike Barbel koji će govoriti o lipotrasferima i Ivana Mitrovića iz Srbije, stručnjaka za maderoterapiju“, najavila je Draženka Pleško, direktorica najvećeg beauty sajma u Hrvatskoj.

“Festival estetike prilika je da profesionalci poslušaju stručne predavače i dodatno se educiraju, a posjetitelji uživaju u bogatom programu i upoznaju se s najnovijim trendovima u modi i make-upu“, kazala je Nevenka Kršilović, ravnateljica Talijanske škole mode i dizajna Callegari koja se prvog dana Festivala predstavlja zanimljivom modnom revijom, a drugog dana organizira natjecanje u make-upu srednjih škola.

“Tijekom dva dana edukacije uz liječnike dermatologije, estetske medicine i estetske kirurgije, profesionalcima u beauty industriji predstavit ćemo medicinske proizvode i kozmetologiju za profesionalnu upotrebu koja garantira individualni pristup svakom klijentu“, rekla je doktorica Maria Škornjak.

Komentiraj