ŽIVI ZID na Facebooku je komentirao jučerašnje priznanje ministra gospodarstva Tomislava Panenića koji je izjavio kako je on donio odluku pokloniti stiropor iz Baumaxa, ali to ne smatra krađom.

“Prema objavi ekipe iz MOST-a i HDZ-a, krađa je dozvoljena, ako se roba ili novac od krađe doniraju u humanitarne svrhe, jer zašto bi netko svojim novcem kupio nešto i onda to donirao, kad može donirati tuđe. Tako i Kolinda i Vlada RH, glume dobrotvore našim novcima i ne zavlače ruke u svoje novčanike kada nekom treba nešto donirati, nego u naše. Zadužit će nas i našu djecu kod stranih banka i slati milijune naših eura u Siriju i gdje kod to od njih EU i SAD zatraže. Poruka svima: Slobodno kradite, ali sve donirajte, kako vas ne bi optužili da ste lopovi”, objavio je Živi Zid na Facebooku.

 Podsjetimo, Panenić je gostovao u emisiji Nedjeljom u 2 gdje je priznao kako je iz Baumaxa otišao zbog stiropora te kazao kako je on donio odluku da se taj stiropor pokloni.

“Ja krađu nisam počinio. Ukrasti par stotina kuna kad imate vrhunsku plaću je meni nešto nepoznato. Iz Baumaxa sam otišao sporazumnim raskidom. Šest mjeseci je trajala trakavica oko neisporučenog stiropora kojeg nije željela preuzeti jedna mađarska tvrtka, a ja sam donio odluku da se stiropor mora maknuti. Baciti stiropor na odlagalište je problematično i ja sam donio odluku da se stiropor pokloni, ali to ne znači da je to krađa”, kazao je Panenić koji je potvrdio kako je iz Baumaxa otišao upravo zbog stiropora.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.