VIDEO: RASISTIČKE UVREDE U SRBIJI Partizanov Brazilac teren napustio u suzama

Partizanov brazilski nogometaš Everton Luiz napustio je u nedjelju travnjak u suzama zbog rasističkog vrijeđanja navijača Rada tijekom 90 minuta utakmice, koju je Partizan pobijedio sa 1:0.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka, Luiz je prišao tribini s navijačima Rada i pokazao im srednji prst. Prema Luizu tada su dotrčali nogometaši Rada, a zamalo je došlo i do fizičkog sukoba, ali spriječili su ga nogometaši Partizana i vodstvo Rada. U trenutku kada su Partizanovi nogometaši pozdravljali svoje navijače, brazilski se nogometaš slomio i zaplakao.

“Moja obitelj i ja zavoljeli smo Srbiju, ovdje se osjećamo kao kod kuće i baš zato nisam mogao sakriti suze koje su same krenule. Tijekom svih 90 minuta trpio sam rasističke napade s tribina. Dodatno su me uznemirili i nogometaši Rada koji su, umjesto da smire situaciju, samo gledali i podržavali situaciju. Našao sam se u grotlu ljudi bez emocija koi su me samo još dodatno napadali umjesto da me zaštite”, rekao je Luiz nakon utakmice, prenose beogradski mediji.

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.