VIDEO: KEVIN MCCALISTER 25 GODINA KASNIJE Mračni i uvrnuti video otkriva što se dogodilo sa Kevinom

Poigrate li se malo daljinskim upravljačem u ovo predbožićno vrijeme, velika je mogućnost da ćete na jednom od kanala naići na ‘Sam u kući’, kultni klasik iz 1990. godine kojeg svakog Božića pogledamo barem nekoliko puta.

Film je proslavio Macaulay Culkina, tada osmogodišnjaka, koji je glumio najmlađe dijete obitelji McCallister, Kevina. Prilikom odlaska na putovanje, obitelj ga zaboravi u kući, a akcija započinje pojavom dva provalnika – Harryja i Marva.

U videu koji je objavljen prije nekoliko dana, Culkin glumi problematičnog taksista kojem u taksi upada komičar Jack Dishel. Vrlo brzo postaje jasno kako je on Kevin, 25 godina kasnije, koji se bori sa PTSP-jem.

“Morao sam braniti kuću od dva psihopata. Bio sam samo klinac. Još uvijek imam noćne more o ćelavom čudaku koji me ganja i vrijeđa. Sjetili su se onog Buzza, ali mene su zaboravili. Mene – najslađeg osmogodišnjaka u svemiru”, priča Culkin.

Pogledajte video, i provjerite jedan od scenarija što se moglo dogoditi s ‘najslađim osmogodišnjakom u svemiru’. Culkin, inače, svira u rock bendu The Pizza Underground, a sviraju stvari The Velvet Undergounda koristeći kutije od pizze kao instrumente.

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.