U sklopu međunarodnog festivala Grand Gourmet 2016 koji se održao u Gradu Makarskoj, predstavnici VELPRO-a pronašli su svoje mjesto u stručnom žiriju natjecanja najboljih restorana i konoba te imali priliku ocijeniti kulinarsko umijeće najboljih međunarodnih kuhara.

U sklopu festivala, osim prezentacija i natjecanja konobara, barista,  barmena i ugostiteljskih objekata, održana su i zanimljiva predavanja, edukacije i treninzi za ugostiteljske djelatnike. Predstavnik VELPRO-a, Petar Matić, direktor regije Jug bio je oduševljen kulinarskim umijećem svih sudionika te je imao posebnu čast uručiti priznanje i nagradu pobjednicima natjecanja, Mariu i Mariji Pavić, vlasnicima konobe ‘Mario’.

“Stručna edukacija je izuzetno važna u podizanju standarda usluge u ugostiteljstvu i turizmu, stoga VELPRO s posebnim zadovoljstvom pruža podršku sadašnjim, ali i svim budućim HoReCa partnerima kroz projekte koji, poput Grand Gourmeta, ističu važnost edukacije, usavršavanje ugostiteljskih djelatnika te njihovih znanja i vještina”, rekao je Petar Matić.

Komentiraj