Počeo je udarni vikend na hrvatskim prometnicama. Smjena turista i posebna regulacija  prometa u Slovenija zbog posjeta ruskog predsjednika Putina od ranog jutra uzrokuju kilometarske kolone. Promet je pojačan na većini autocesta i cesta u zemlji.

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 na 220. kilometru između čvora Sveti Rok i tunela Sveti Rok u smjeru Splita vozi se usporeno u koloni od osam kilometara, izvijestio je HAK.

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 na 398. km između čvora Bisko i odmorišta Mosor u smjeru Dubrovnika vozi se uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat.

Kolone su na: A1 pred naplatom Lučko na ulasku iz smjera čvora Jankomir (A3) oko pet km, a iz smjera čvora Buzin (A3) oko 1,5 km; A1 pred naplatom Lučko na izlasku prema Zagrebu oko kilometar; A1 između naplate Lučko i čvora Donja Zdenčina te Karlovca i Bosiljeva 2 u smjeru mora; A3 Bregana-Lipovac, pred graničnim prijelazom Bajakovo na izlasku iz zemlje oko šest kilometara; A4 Zagreb-Goričan, pred naplatom Sveta Helena u smjeru Zagreba oko devet km; A7 Rupa-Diračje, pred naplatom Rupa u smjeru Rijeke oko kilometar.

 

Komentiraj

FOTO:: Goran Stanzl/PIXSELL
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.