Nakon objave izlaznih anketa po kojoj bi lista Most – nezavisnih lista imao 18 zastupnika u Hrvatskom saboru stožerom u  kojem se čekaju izborni rezultati prolomio se frenetični pljesak uz skandiranje Most, Most.

“Očekivali smo između 9 i 12 zastupnika, a ovo je fantastično i ako ovo potvrde i izborni rezultati bez Mosta se definitivno u političkom životu u slijedeće četiri godine neće moći ništa”, izjavio je Ivan Lovrinović, prvi na listi Mosta u II. izbornoj jedinici.

Mnogi su bili skloni ocjenjivati da je Most lokalni projekt, no evo i ovi rezultati izlazne ankete govore suprotno. Obilazeći Hrvatsku vidjeli smo da ljudi žele promjene i da ih što više želi treću opciju, a to je Most koji je objedinio poštenje i znanje, rekao je Lovrinović.

Ocijenio je da su SDP i HDZ dvije strane iste političke medalje i da su birači to prepoznali i podržali Most. Također je poručio da s Mostom nema političke trgovine.

Komentiraj

FOTO:Grgur Zucko/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.