Druga tenisačica svijeta, Amerikanka, Serena Williams je odustala od nastupa na dva predstojeća tunira koja se igraju u Kini zbog ozljede ramena i planira povratak na teniske terene na WTA završnicu u Singapuru idući mjesec.

Amerikanka, osvajačica 22 naslova, ove je sezone odigrala samo osam turnira i izgubila prvo mjesto na ljestvici WTA koje je zauzela Njemica Angelique Kerber.

“Razočarana sam što neću moći nastupiti na turnirima Wuhan Open  i China Open zbog opetovanih problema s ozljedom ramena”, kazala je  34-godišnja tenisačica.

“Treniram i igram, ali moje rame još nije spremno za igru na turnirima. Fokusirana sam na to da se oporavim za nastup na WTA završnici u Singaporu”, dodala je.

Williams je osvojila dva turnira ove godine, u  Rimu i Wimbledon.

Početkom mjeseca procurila je priča kako su sestre  Williams te još neki poznati sportaši koristili nedozvoljena sredstva, uz dopuštenje Svjetske antidopinške agencije (WADA) u medicinske svrhe.

Komentiraj

FOTO:GettyImages
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.