Nenad Matić izlazi iz HSS-a

0
1
Zagreb, 16.12.2016 - Suspendirani predsjednik zagrebaèke organizacije Hrvatske seljaèke stranke Nenad Matiæ održao je konferenciju za novinare ispred kipa Stjepana Radiæa u hodniku zgrade u kojoj se nalaze prostorije HSS-a u Zvonimirovoj ulici u Zagrebu. Na slici Nenad Matiæ. foto HINA/ Damir SENÈAR /ds

Suspendirani predsjednik zagrebačkog HSS-a te zastupnik u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Nenad Matić u petak je najavio izlazak iz Hrvatske seljačke stranke (HSS).

Matić je za nedjelju, 22. siječnja, sazvao konferenciju za novinare na temu: “Izlazak iz HSS-a nezadovoljnih članova” na kojoj će objaviti izlazak iz stranke. Konferencija će se održati u Zvonimirovoj ulici ispred Središnjice HSS-a u Zagrebu.

Matić kaže da će na konferenciji sudjelovati članovi HSS-a “koji zbog nezadovoljstva događanjima u Hrvatskoj seljačkoj stranci posljednjih nekoliko mjeseci i nedemokratskog vođenja stranke izlaze iz HSS-a”.

Jedan od njih bit će i on, suspendirani predsjednik Gradske organizacije HSS-a Grada Zagreba s većim dijelom predsjednika organizacija HSS-a gradskih četvrti.

Komentiraj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here