Kandidatkinja HNS-a za zagrebačku gradonačelnicu Anka Mrak taritaš u petak je, dan prije izborne šutnje, na Facebooku komentirala dosadašnju kampanju i prozivke Sandre Švaljek da je glas za nju, glas za Bandića.

Objavu Anke Mrak Taritaš, naslovljenu s ‘Groznica završnog dana kampanje’, prenosimo Vam u cijelosti:

“Svjesna sam da posljednji dani duge i iscrpljujuće kampanje izazivaju umor i nervozu kod svih kandidata. Također, atmosferu dodatno podgrijavaju i rezultati nekoliko anketa koje su predstavljene ovog tjedna. Teze gospođe Švaljek da je glas za mene ustvari glas za Milana Bandića, osim što obezvrjeđuje logiku prava na politički izbor, predstavljaju i čistu političku manipulaciju. Kada bih ja, na primjer, temeljem rezultata posljednjih anketa izjavila da je glas za Sandru Švaljek bačen glas, vjerojatno bih bila u pravu s aspekta predstavljenih brojki, ali bih time uvrijedila svakog birača gospođe Švaljek oduzimajući mu pravo na vlastiti politički izbor.

Kako u životu, tako i u politici čovjek mora znati pobjeđivati, ali i gubiti.

Ujedno koristim ovu priliku pozvati sve Zagrepčanke i Zagrepčane da izađu na izbore i izaberu ljude koji će ih predstavljati naredne 4 godine i u njihovo ime donositi odluke u korist svih građana”, napisala je Mrak Taritaš.

[GROZNICA ZAVRŠNOG DANA KAMPANJE]Svjesna sam da posljednji dani duge i iscrpljujuće kampanje izazivaju umor i nervozu…

Posted by Anka Mrak – Taritaš on 19. svibnja 2017

Komentiraj