Menadžer Chelsea Jose Mourinho uvjeravao je javnost kako će njegova momčad na kraju sezone završiti među četiri najbolje momčadi Premiershipa. Ipak, nakon jučerašnjeg poraza od Bournemoutha, čak je i Mourinho priznao kako više ne vjeruje u Top 4 završetak.

Ove sezone aktualni prvak Engleske u 15 utakmica upisao je čak osam poraza, te se nalaze čak 14 bodova iza četvrtog Manchester Uniteda.

“Naš je cilj završiti u prva četiri. Prije ove utakmice bilo je realno očekivati kako će nas naša kvaliteta odvesti do pobjede, ali sada bi trebali početi razmišljati o Top6”, rekao je Mourinho nakon još jednog šokantnog poraza.

Cheslea se nalazi samo tri boda iznad zone ispadanja, te 17 bodova iza vodećeg Leicestera. “Naravno da sam zabrinut. Nema šanse da će se Chelsea boriti za opstanak”, dodao je.

Imao je Mourinho ponovno zamjerki prema sucu Mike Jonesu, rekavši kako je morao dosuditi penal zbog igranja rukom Simona Francisa. “Nismo zaslužili porau. Oštećeni smo za penal, bilo je to očito igranje rukom. Bournemouth je igrao na način koji neki nazivaju inteligentnim, a neki anti fair-playjom. Krali su vrijeme, stalno zvali liječničku ekipu i pili vodu, kao da se radi o košarkaškom time-outu”, požalio se ‘The Special One’.

Komentiraj

FOTO:EPA/ABIR SULTAN
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.