Za samo minutu i jedanaest sekundi do vrha hotela The Westin dotrčao je Nenad Ostojić, koji je ujedno i pobjednik prvog Leaders (UP)stairs runa održanog u četvrtak 12. listopada u ovom zagrebačkom hotelu.

Drugi je u cilj ušao Robert Režek (1:24), a treći je bio Ante Živković s vremenom 1:26. U ženskoj konkurenciji do vrha je prva dotrčala Lana Ostojić (1:37), druga je bila Helena Gleđa (1:42), a treća Suzana Lučić (2:08).

Ova neobična utrka okupila je ekipu poslovnih ljudi iz nekoliko hrvatskih tvrtki koja se iskušala kako doslovno izgleda put do vrha. Trčalo se stepenicama od prizemlja do zadnjeg, sedamnaestog, kata hotela.

“Volim trčati općenito, a po stepenicama nema puno utrka osim Zagrepčanke tako da sam s velikim veseljem trčao ovu utrku. Ipak ne možeš svaki dan trčati u Westinu”, rekao je pobjednik utrke Ostojić.

Nakon utrke sudionici su prisustvovali konferenciji u organizaciji Run Croatie i Partus – akademije za razvoj izvrsnosti, a na kojoj su uspješni lideri iz nekoliko hrvatskih tvrtki prenosili svoja iskustva vezana uz pozitivan utjecaj sporta u poslovnom okruženju.

Kroz Trening Izvrsnosti, koji je vodila psihologinja Mirta Fraisman Čobanov, sudionici su mogli naučiti tehnike i alate potrebne za postizanje vrhunskih rezultata, uz očuvanje balansa i integriteta.

Komentiraj