Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je u petak kako čeka da se Most konsolidira kako bi nastavili pregovore o sastavljanju vlade.

 “Ozbiljni smo u ovoj situaciji. Čekamo da se Most konsolidira i nastavimo pregovore”, rekao je Karamarko za televiziju N1 prije ulaska u središnjicu HDZ-a.

Vodstvo Mosta u četvrtak je iz Nacionalnog vijeća isključilo Dragu Prgometa, jednog od čelnika Mosta, prekinuvši s njim suradnju jer se samostalno sastao s predsjedniko, SDP-a Zoranom Milanovićem te tako, tvrde, narušio njihovo povjerenje.

HDZ-ov glavni tajnik Milijan Brkić rekao je u petak novinarima kako razumije njihovu znatiželju, ali da im oko pregovora s Mostom ne može ništa reći dok se “stvari” ne konkretiziraju.

“Imamo sustavan pristup i kada ćemo imati konkretne stvari ćemo vam reći”, kazao je Brkić.

U središnjicu HDZ-a jutros su ušli čelnici HDZ-a i Domoljubne koalicije, a kako se doznaje, za sada nisu dogovoreni novi pregovori s Mostom.

Komentiraj

FOTO:FaH
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.