Stranka “Bandić Milan 365” – Stranka rada i solidarnosti sa koalicijskim partnerima predala je u ponedjeljak izborne liste Državnom izbornom povjerenstvu (DIP) za svih 12 izbornih jedinica, a Bandić poručuje kako nema puno počekivanja, osim pobjede.

“Čovjek sam koji je 16 godina na čelu Zagreba, koji je 40 posto Hrvatske, nemamo puno očekivanja osim da pobijedimo”, rekao je Bandić čija stranka na parlamentrane izbore izlazi u koaliciji sa još 14 manjih, javnosti slabo poznatih stranaka.

Bandić nije želio precizirati broj saborskih mandata koje planira osvojiti.

Osvojit ćemo ih onoliko koliko treba da ne bude nitko mogao tvoriti vlast bez koalicije Rada i solidarnosti, rekao je.

  • “Priča je jednostavna, ako ljudi u Hrvatskoj budu više vjerovali djelima nego riječima, glasat će za koaliciju Rada i solidarnosti”, ističe Bandić.

Poručuje i da Hrvatsku iz krize, odnosno “tmurnog gospodarskog trenutka” može izvući samo pet stvari: rad, struka, zajedništvo, solidarnost i odgovornost.

“U Zagrebu smo zadnjh 16 godina to pokazali na djelu, sve što je Zagreb kao istinska europska metropola, zasluga je mojih sugrađana, mojeg tima i mene. Ako smo od hrvatske motropole mogli napraviti europsku metropolu, onda od Hrvatske, možemo napraviti europsku Hrvatsku”, ističe Bandić i poručuje kako je “više nego optimist”.

Mi smo na neki način već pobijedili, 14 stranaka zajedno, mi smo Hrvatska u malom, zaključio je Milan Bandić.

Komentiraj

FOTO:HINA/ Daniel KASAP
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.