Gettyimages

26-GODIŠNJA turistica doživjela je strašan napad u rimskom Koloseumu u stilu egzekucija brutalnog ISIS-a, piše Daily Mail.

Stotine prestravljenih posjetitelja poznatog talijanskog turističkog središta promatralo je kako 33-godišnji napadač iz Brazila drži nož pod vratom 26-godišnjakinje i urla “Alah je velik”.

  • Napadač je pobjegao sve do središnjeg trga, gdje ga je policija razoružala i uhitila.

Muškarac je držao Chiaru Frisco zatočenom nekoliko minuta izvikujući fanatično, dok je gomila ljudi zajedno s policajcima bespomoćno promatrala situaciju koja je podsjećala na ISIS-ove metode. Policija nije mogla pucati u napadača, zbog straha da ne ozlijedi okupljene. Dvojica službenika prišla su mu sa strane, dok je jedan došao iza njegovih leđa. Kada je spustio nož intervenirali su.

“Djevojku je natjerao da klekne dok joj je držao nož na vratu. Jedino što je nedostajalo djevojci jest narančasti kombinezon”, rekao je jedan od svjedoka.

Većina očevidaca rekla je da je muškarac urlao nerazumljive riječi, a jedino što su razumjeli bilo je “Alah je velik”.

Djevojka je sjedila s društvom na zidiću kada ju je manijak povukao u gužvu, nakon čega je osjetila hladnu oštricu noža na vratu.

“Cijeli je napad trajao nekoliko sekundi, no osjećala sam ogroman strah. Muškarac je vikao kao lud, srećom do njega se uspjela probiti policija, nakon čega je pobjegao”, ispričala je Chiara.

Napadač je pobjegao sve do središnjeg trga, gdje ga je policija razoružala i uhitila.

“Nitko od nas nije očekivao ovakvu agresiju u centru Rima. Ne vjerujem da ću ovdje ostati”, izjavila je žrtva napada.

Komentiraj

PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.