Ovaj vikend najavljeno je obilježavanje Međunarodnog dana poduzetnika – ‘Dan mojeg poslovanja’ na događanju koje će na Cvjetnom trgu u Gradu Zagrebu trajati još danas.

Građani će moći saznati detalje o ‘Danu mojeg poslovanja’ i kako mogu doprinijeti promicanju neovisnog poslovanja. Za građane je na Cvjetnom trgu pripremljen bogat street-art i gastronomski program.

Međunarodni dan poduzetnika (11. listopada) obilježit će poduzetnici u 25 zemalja svijeta, od Austrije i Belgije, pa sve do Indije i Japana s ciljem promicanja i poticanja neovisnog poduzetništva. Povodom ‘Dana mojeg poslovanja’ vlasnici kafića, restorana, trgovina i obrta diljem Hrvatske pripremili su posebne ponude koje građani mogu otkriti na internetskoj platformi dan-mojeg-poslovanja.hr.

“Svaki dan tisuće predanih poduzetnika diljem Hrvatske čine naš život posebnim slijedeći svoje jedinstvene ideje i zadovoljavajući naše potrebe. Oni su društvena i ekonomska okosnica naše zajednice. Ne samo da je obogaćuju pružanjem osnovnih usluga, već i zapošljavaju tisuće ljudi diljem Hrvatske i svijeta. METRO želi izraziti poštovanje prema privatnim poduzećima u cijelom svijetu obilježavanjem ovog jedinstvenog dana i ovim putem pozivam sve građane da nam se u tome pridruže”, rekao je Tomislav Smolčec, direktor operacija i pridruženi član Uprave METRO Cash & Carry Hrvatska.

tomislav-smolcec_metro-1
Tomislav Smolčec
dan-mojeg-poslovanja
Prizor sa Cvjetnog trga u Zagrebu
iva-sulentic
Iva Šulentić vodila je dio programa
lunar2
Street-art umjetnik Lunar crtao je graffite
Mario-Mihelj-Tom-Novak
Poduzetnici Mario Mihelj i Tom Novak

Komentiraj