Kultna zagrebačka kavana Corso sinoć je poslužila kao idealna kulisa za zavodljivi i očaravajući ERDEM X H&M party, koji je okupio kremu društvenog života Hrvatske.

Na eventu je ekskluzivno predstavljena ERDEM X H&M kolekcija, a odjevne komade iz nove kolekcije među prvima su obukli Jelena Rozga, Judita Franković, Slavko Sobin…

Preko tri stotine uzvanika sinoć je uživalo u nezaboravnoj atmosferi, izvrsnoj glazbi i interijeru kojeg je samo za tu prigodu akademski slikar i cvjećar Saša Šekoranja pretvorio u vječno proljeće, koje je dodatno naglasilo romantični duh kolekcije.

Posebna gošća iznenađenja bila je diva Josipa Lisac, koja je sve prisutne svojim glazbenim performansom ostavila bez daha.

Sinoć su svi htjeli biti dio ovog događaja, što potvrđuje i prisutnost brojnih osoba iz društvenog života poput: Đurđe i Lade Tedeschi, Tatjane Dragović, Barbare Kolar, Daniele Trbović, Ljupke Gojić Mikić, Nevene Rendeli, Petre Kurtela, Lane Gojak, Kristine Krepele, Iris Androšević Pinjuh, Marijane Mikulić, Mirjane Mikulec, Ane Maras Harmander, Helene i Dalibora Matanića, Csille Barath, Marije Borić, Dragane i Ivice Propadala, Natalije Đorđević, Larise Navojec, Ive Šarić Leko i brojnih drugih.

“Između haljine koju večeras nosim i mene zaiskrila je ljubav na prvi pogled. Oduševljena sam cijelom kolekcijom i večerašnjim događajem. Bilo je divno biti dio ERDEM X H&M bajke“, rekla je Jelena Rozga.

“Ova kolekcija kao da je rađena za mene, vjerujem da će svatko bez problema pronaći nešto za sebe. Očarana sam svime, noć za pamćenje“, izjavila je Judita Franković.

“Nikada nisam mislio da ću nositi odijelo – pidžamu i u njemu se izvrsno osjećati. Dugi kaput je svakako komad koji će svaki muškarac poželjeti u svojoj garderobi“, prokomentirao je Slavko Sobin.

Kolekcija ERDEM x H&M bit će dostupna u odabranim H&M trgovinama širom svijeta, kao i na internetskoj stranici hm.com, a od 2. studenog i u zagrebačkom Centru Cvjetni.

Komentiraj