Jedna od najvećih modnih manifestacija u Hrvatskoj, 10. Riječke stepenice, očekuje vas s čak dvadeset modnih revija u dvije večeri.

Riječke stepenice krajem kolovoza slave deset godina uspješnog održavanja i predstavljaju jedinstvenu modnu priču u trajanju od dva dana, što je već najavljeno prekrasnom modnom kampanjom.

Veliko slavlje mode biti će predstavljeno sa čak dvadeset modnih revija i kolekcija
za jesen/zimu.

Dana 26. kolovoza na stepenicama pored Grand hotela Bonavia predstaviti će se petnaest modnih kuća i dizajnera među kojima su: Vesna Sposa, Salon Marie, Butik Rival, Andrea Zvono design, Vjenčanice Biba, Hero4Heroes, Jeordie’s, Ivana Jurić design, Showroom Antonela, Katarina Mamić design, Anja Stehlik, Adriana Rajčić design, Lurex odijela, Chic IB bags, očna optika Ghetaldus Rijeka, a prilika je kao i do sada dana mladima pa će kolekciju predstaviti te učenici Srednje trgovačke i tekstilne škola iz Rijeke, iz sektora mode, tekstila i kože.

Druga večer preseliti će 27. kolovoza na trg ispred HNK Ivana pl. Zajca gdje će biti prikazane revije poznatih svjetskih brandova.

”Posebno mi je drago da veliki jubilej projekta ove godine slavimo dvije večeri na dvije lijepe lokacije u centru grada te da je najveća i najstarija tekstilna tvrtka u Rijeci, AMEC
Rijekatekstil, prihvatila moju ponudu za suradnju pa će u subotu svi moći uživati u
kolekcijama Max Mare, MAX & CO., Marelle, Weekend Max Mare i Tosce Blu”, rekla je Ivana Delač Đolo, direktorica manifestacije.

Obje večeri počinju u 20.30 sati, a ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

Program manifestacije ove godine vodi Vlatka Pokos.

Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo

Komentiraj