FOTO: Vedrana Linardić i Nikolina Miletić u kampanji najave manifestacije 10. Riječke stepenice

Danijel Galić

Najljepše Hrvatice, Vedrana Linardić i Nikolina Miletić, zaštitna su lica kampanje – najave modnog eventa 10. Riječke stepenice.

Radi se o glamuroznom ljetnom događanju, koji krajem kolovoza slavi deset godina uspješnog održavanja i predstavlja jedinstvenu modnu priču u trajanju od dva dana na dvije prekrasne lokacije u Gradu Rijeci!

Manifestacija se svake godine održava na otvorenom, navečer, na prekrasnim kamenim stubama u samom centru Rijeke pa to neće biti iznimka niti ove godine. Veliko modno događanje po prvi put će se održati u dva dana. U petak 26. kolovoza prva modna večer odvijat će se  na stepenicama pored Grand hotela Bonavia na kojoj će kolekcije večernjih haljina, odijela i modnih dodataka predstaviti brojne modne kuće i dizajneri iz cijele Hrvatske. Posjetitelji će uživati u 15 modnih revija, a program će voditi Vlatka Pokos.

Druga večer u subotu 27. kolovoza preselit će se na prekrasan trg ispred kazališta HNK Ivan pl. Zajc, gdje će posjetitelji manifestacije moći uživati u kolekcijama poznatih svjetskih brandova.

Projekt 10. Riječke stepenice godinama spaja modu i umjetnost kroz razne modne priče. Nedavno je u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja, atriju Guvernerove palače u Rijeci snimljena kampanja – najava ovogodišnje manifestacije. Pod kreativnim vodstvom poznatog modnog fotografa Danijela Galića kao zvijezde kampanje našle su se ‘nekadašnje’ najljepše Hrvatice, Vedrana Linardić i Nikolina Miletić. Za kosu su bili zaduženi stilisti Studia Marcela, dok šminku potpisuje vizažistica Paola Peček.

Ulaz na manifestaciju, koja počinje u 20:30 sati obje večeri, je slobodan za sve posjetitelje.

Danijel Galić
Danijel Galić
Danijel Galić
Danijel Galić
Danijel Galić
Danijel Galić

Komentiraj