Kosa spletena u pletenice, diskretan make up, odjeća koja prati liniju tijela, ali ne sputava u obavljanju zadataka te udobna obuća modna je lekcija koju smo mogli naučiti od naših baka, a dizajnerica Aleksandra Dojčinović u svojoj najnovijoj modnoj kampanji pokazuje kako je ona svoju baku itekako pažljivo slušala.

Profinjenost i elegancija u novoj kolekciji njenog modnog brenda Lei Lou postignuta je kombinacijom vune i svile, a zima će biti privlačnija zahvaljujući komadima od mekanog baršuna, dok dašak ekskluzivnosti kolekciji daje odjeća izrađena od kašmira.

U kolekcijama dizajnerice Aleksandre Dojčinović posebna se pozornost posvećuje detaljima, pa su tako ovaj put volani najromantičniji do sada, rukavi s detaljima od krzna kaputima su dali dodatnu notu šika, a predimenzionirani gumbi gotovo su preuzeli ulogu nakita.

Nove Lei Lou kolekcije uvijek prate i zanimljivi modni detalji, pa je tako i u ovoj najnoviji – rukavice, šeširi i novi modeli Lei Lou torbica, koje su nešto manjih dimenzija nego inače.

 

Komentiraj

FOTO:Jelena Balić
PODIJELI
- rođena u Zagrebu 1978. godine - mr.sc. međunarodnih odnosa - diplomirala novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu - novinarstvom se bavi od 1999. godine - dosad je radila u Jutarnjem listu, lifestyle magazinu Story, političkome magazinu Aktual - u Nacionalu je pomoćnica glavnog urednika i piše teme iz kulture