Britanska pjevačica Adele našla se na novoj naslovnici časopisa Rolling Stone. Za razliku od svojih glamuroznih izdanja, Adele je na naslovnici bez šminke i mokre kose. Časopisu je otkrila kako je operacija glasnica koja je u jednom trenutku zaprijetila njenoj karijeru zapravo bila toliko uspješna da je ‘dodala’ četiri note njenom glasu.

Nakon operacije 2011. godine, mjesece je morala provesti u tišini. “Kao da je netko navukao zavjesu na moje grlo”, objasnila je situaciju. Njen novi album ’25’ izaći će za nekoliko tjedana, a Adele svijet osvaja singlom i videospotom za ‘Hello’.

Adele je u razgovoru za Rolling Stone progovorila i o svom privatnom životu. 27-godišnjakinja je u vezi sa 41-godišnjim bivšim bankarom Simonom Koneckijem, s kim ima trogodišnjeg sina Angela. “Simon me stvarno podupire, a za to je potrebano biti velik čovjek jer sam vrlo uspješna u tome što radim. Zajedno smo, jednostavno nikada nismo imali potrebu za vjenčanjem. Zajedno imamo dijete – mislim da je to dovoljno”.

Istaknula je kako ne zna bi li se vratila glazbi da nema njenog trogodišnjeg sina. Komentirala je i mogućnost turneje – “Kada se zapitam što novog mogu ponuditi, odgovor je uvijek turneja jer ju nikada nisam odradila kako spada”, rekla je Adele.

Komentiraj

FOTO:Screenshot/YouTube
PODIJELI
NACIONAL je već 20 godina najutjecajniji politički tjednik u Hrvatskoj.