Ne znam zašto je došlo do promjene kriterija kod suđenja, ali u drugom poluvremenu se igrao argentinski ragbi, a ne košarka, izjavio je hrvatski izbornik Aco Petrović nakon poraza od Argentine (82-90) u Rio de Janeiru.

“Sad sam još vruć od utakmice, ali ovo suđenje stvarno nije imalo smisla u drugom dijelu. Na njihovu prljavu igru smo nasjelli, počeli smo prigovarati i zato sm dobili čak pet tehničkih na utakmici. Ja kao trener mogu biti isključen jer imam pomoćnika koji će me zamijeniti, ali ono što je Simon učinio početkom treće četvrtine je glupost i to se ne radi. Ponavljam, još sam pod dojmom utakmice, pa ne bih htio nešto ishitreno reći”, kazao je Petrović, koji se osvrnuo i na našeg sljedećeg protivnika Brazil.

“Oni su agresivna momčad koja je domaćin turnira i sigurno će biti jako teško. Igraju praktički s četiri ‘petice’ i tu ćemo morati bit pažljivi. Imamo 48 sati za pripremu i analizu”.

Komentiraj

FOTO:Igor Kralj/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.