ZZZAGREB FOOD FESTIVAL Novo gastro iskustvo na Strossmayerovom trgu 2. i 3. srpnja

Promo

Nakon odličnog predstavljanja u Varaždinu, Croatia Food Festival dolazi u Grad Zagreb ponuditi građanima, posjetiteljima i turistima još jedno nezaboravno gastro iskustvo 2. i 3. srpnja na Strossmayerovom trgu od 11 do 23 sata.

ZZZagreb Food Festival powered by Billa ima jedinstvenu ponudu kojom će dominirat jela s roštilja, a interes javnosti sigurno će zaokupiti ham steak – odrezak od 700 grama koji se spravlja po posebnoj recepturi i koji je postao zaštitno jelo ovog festivala.

Uz specijalitete s roštilja za čiju je kvalitetu zadužena Mesna industrija Braća Pivac, a posjetitelje će sigurno oduševiti i izbor vrhunskih njemačkih delicija koje će na Zrinjevcu ponuditi Wurst bar, ali i gyoze, spring rolice, pork bun sendviči iz azijske kuhinje, posebno osmišljeni sendviči iz Venezuele koje će spravljati Ricardo Luque te slastice Ekos Cakes koje će zaokružiti i obogatiti ovu gastro ponudu.

Ovogodišnje izdanje ZZZagreb Food Festivala pojačat će u kuharskom dijelu uz Lanu Klingor Mihić, organizatoricu festivala i nedavnu pobjednicu natjecanja Celebrity Masterchef i pobjednica Masterchefa 2015. godine, Iva Pehar te Danijel Živković, finalist Masterchefa.

Spas od visokih temperatura građani će moći potražiti u pivu Amstel, a za ljubitelje vina pripremljene su najbolje berbe vinarije Jeruzalem Ormož.

Tvrtka Jamnica će imati svoj poseban korner na kojem će svi posjetitelji moći osjetiti snagu mjehurića ove jedinstvene mineralne vode.

Uz mnogo ića i pića, ZZZagreb Food Festival powered by Billa će 2. i 3. srpnja između 11 i 23 sata na zagrebačkom Strossmayerovom trgu donijeti i mnoštvo dobre zabave, iznenađenja, nagradnih igara, vrijednih poklona…

Komentiraj