Zvonimir Boban na izlaznim vratima Milana

Sportski direktor Milana, proslavljeni hrvatski reprezentativac Zvonimir Boban uskoro će dobiti otkaz u Milanu, barem tako tvrde talijanski mediji.

Boban je otvoreno kritizirao izvršnog direktora Ivana Gazidisa zbog toga što je Gazidis išao njemu iza leđa kontaktiravši Ralfa Rangnicka. Rangnick je navodno i potpisao predugovor s Milanom te bi u klubu imao potpunu kontrolu, od kupovine i prodaje igrača, do treniranja momčadi, prenosi HRT.

“Činjenica da pričamo o ovome svakako nije dobra. Najgore je što se ovaj destabilizirajući trenutak događa tijekom trenutka kada momčad napreduje i možete vidjeti naporan rad Stefana Piolija. Ne dati nam niti upozorenje je potez bez poštovanja i elegancije. To nije Milanov način, ili barem ne ono čega se mi sjećamo kao Milanov način”, kazao je nedavno Boban za Gazzettu dello sport.

“Nova revolucija u Milanu. Zvonimir Boban će napustiti klub u roku od nekoliko dana, a s njim će možda i Paolo Maldini. Ivan Gazidis radi na tome da Ralf Rangnick dođe na mjesto trenera”, objavio je jučer na Twitteru pouzdani talijanski novinar Fabrizio Romano.

Komentiraj