Zvijezda serije “The Bear” glumit će Brucea Springsteena u biografskom filmu

Autor:

24 February 2024 - Los ANgeles, California - Jeremy Allen White. 30th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium and Expo Hall.,Image: 851963763, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

Jeremy Allen White trenutno snima treću i četvrtu sezonu serije „The Bear“ koja ga je proslavila, ali istovremeno je u pregovorima kako bi prihvatio ulogu u filmu u kojem bio glumio slavnog glazbenika Brucea Springsteena.

Radi se o biografskom filmu čija će tema biti snimanje njegovog albuma „Nebraska“ iz 1982. godine. Konačan dogovor još nije postignut ali se zna da će film, koji će se zvati „Deliver Me From Nowhere“, režirati Scott Cooper. Film će se temeljiti na knjizi Warrena Zanesa iz 2023. pod nazivom „Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen’s Nebraska“.

Springsteenova ogromna slava i status vrhunskog tekstopisca i tvorca pjesama tijekom desetljeća pratilo je odrastanje s ocem koji je patio od depresije, s čime se Springsteen također borio. Osjetio je posljedice 1982. godine i ulio dosta te tame u „Nebrasku“, album koji mnogi nazivaju njegovim najsirovijim i najboljim glazbenim djelom. Springsteen je tada bio u usponu, na putu da postane globalna superzvijezda, te je napisao te pjesme ne namjeravajući ih pretvoriti u album. Učinio je to s jednostavnim snimačem, sam u spavaćoj sobi u kući koju je unajmio u Colts Necku, država New Jersey.

Jeremy Allen White postao je iznimno tražen nakon što je za ulogu u seriji „The Bear“ osvojio Zlatni globus, Emmy i nagradu glumačkog udruženja (SAG). U toj kombinaciji drame i komedije on glumi Carmyja Berzatta koji se u teškim okolnostima trudi voditi restoran. Prošle godine glumio je hrvačkog prvaka Kerryja Von Ericha u sportskoj drami „The Iron Claw“.

Springsteen i njegov menadžer Jon Landau uključeni su u snimanje ovog filma. „The Boss“ je u svojoj karijeri osvojio i nagradu Oscar i to za originalnu pjesmu za film „Streets of Philadelphia“ 1984. godine.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.