Suludo, zvijezda serije “Ted Lasso” mora dokazivati da nije kompjuterski stvoren lik

U nedjelju, 19. rujna, dodjeljivati će se nagrade Emmy za najbolje televizijske serije. Najviše nominacija ove godine ima komedija „Ted Lasso“, čak 20, te se smatra i glavnim favoritom za osvajanje nagrada. Radi se o seriji koja se prikazuje na streaming platformi AppleTV+ a prati trenera američkog nogometa Teda Lassa (Jason Sudeikis) koji igrom slučaja postaje trener engleskog nogometnog prvoligaša. Radi se o klubu koji vodi Rebecca (Hannah Waddingham) koja je klub dobila u vlasništvo kao dio brakorazvodne parnice. Da bi napakostila bivšem suprugu, milijarderu koji je obožavao taj klub, angažirala je trenera koji nema pojma o nogometu (američki nogomet sasvim je drugi sport) kako bi upropastila klub.

Popularnost serije dovela je do toga da obožavatelji objavljuju na društvenim mnrežama svakakve ludorije. Posljednja se odnosi na lik Roya Kenta, klupskog veterana koji je nekada igrao u najboljim klubovima i ima osvojenu titulu Lige porvaka. Njega glumi Brett Goldstein a na društvenim teorijama pronijela se vijest da Brett Goldstein ne postoji već je lik Roya Kenta kompjuterski stvorena osoba.

„Siguran sam da će u nekom trenutku kompanija Apple otkriti da su nas pokušali zavarati s ovim kompjuterski stvorenim likom“, napisao je jedan korisnik dok je drugi dodao „Izgleda kao lik Tintina iz posljednjeg remakea“. Neki portali čak su pokušali s tehničke strane analizirati je li Roy Kent zapravo kompjuterski stvoren lik. Kada su Brendonu Huntu, koautoru serije „Ted Lasso“ postavili pitanje na tu temu, on im je, u svom stilu, odgovorio „Ne mogu ni potvrditi ni demantirati da će te, ako ubacite riječi ‘izradi savršenog glumca’ u algoritam, proizvesti Bretta Goldsteina“

Na sve to odlučio je odgovoriti upravo Goldstein objavom na Twitteru. Način na koji je odgovorio pogledajte u videu:

Komentiraj