Zvijezda serije “Stranger Things” ne želi da joj budući svekar pjeva na vjenčanju

Autor:

Netflix

Millie Bobby Brown, 19-godišnja zvijezda serije „Stranger Things“ i filmova „Enola Holmes“ zaručila se u travnju ove godine za 21-godišnjeg Jakea Bongiovija, dvije godine nakon što su započeli vezu. Sada je u intervjuu objavila neke planove za vjenčanje a najvažnija vijest jest da ne namjerava tražiti svog budućeg svekra da zapjeva na tom dogačaju. Naime, otac Jakea Bongiovija je Jon Bon Jovi.

Millie Bobby Brown rekla je kako se ne može zamisliti kako traži Jon Bon Jovija da održi koncert na njihovom vjenčanju. „Čovjek se treba odmoriti, on nikada ne staje. On ili igra tenis ili daje pjevačke instrukcije. Mislim da treba odmor pa makar to trajalo tri sata“. Ona je to rekla gostujući u tv emisiji „Today with Hoda and Jenna“ u kojoj je promovirala svoju prvu knjigu „Nineteen Steps“.

Ujedno, kazala je kako planiranje vjenčanja nije tako stresno s obzirom da je njen zaručnik jako involviran u taj proces. „Pomaže mi tijekom cijelog procesa. Ni u jednom trenuku se ne osjećam usamljeno, što je jako lijepo. Ja se stalno pitam ‘Je li ovo dobra ideja, je li ono dobra ideja’. Na kraju svega, to je samo jedan intiman dan za nas oboje zbog čega smo vrlo uzbuđeni“.

Što se tiče serije „Stranger Things“ ova britanska glumica prošli je mjesec rekla kako je spremna nastaviti karijeru po njenom završetku. Ona je prihvatila ulogu djevojke imena Jedanaest kada je imala 11 godina. Kazala je kako je uloga bila važan faktor njenog žiovota, usporedila ju je s diplomiranjem, ali sada „moram živjeti svoj život“. Serija „Stranger Things“ okončat će se s petom sezonom ali zbog glumačkog štrajka nepoznato je kada će se dovršiti njeno snimanje.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.